keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkuun ja uuden alku


Tänään illalla sain pitää työkavereilleni rennot läksiäiset. Lauloimme yhteislauluja ja esitin duoparini kanssa muutamia omia sävellyksiämme ja ikivihreitä lauluja. Mieltä lämmittää työkavereiden välittäminen ja olenkin ihan otettu ja sydämessäni läikähtelee iloisia tunteita!

Tässä kuussa lähtömme on jo todellisuutta, juhannuksen jälkeen lennämme maailman toiselle puolen. Jo talvella huomasin, kuinka valtavan suuri etuoikeus meillä suomalaisilla on: saamme nauttia puhtaasta ilmasta, luonnosta ja eläimistä ihan lähiympäristössämme. 

Tavaroiden pakkaaminen on vielä edessäpäin, samoin turhan karsiminen. Mukaan emme ota muuta kuin pieniä asioita, kuten kirjoja, pieniä soittimia, nuotteja ja vaatteita. Huonekalut ovat valmiina vuokra-asunnossamme ja Juha on niistä pitänyt huolen. Tytöillä on jo mielessä monta sisustukseen liittyvää ideaa, joita yritämme toteuttaa sitten Shanghaissa. 

Minä odotan eniten sitä, että pääsen kokeilemaan kiinan puhumista ja selviytymistä arkisissa  kanssakäymisissä. 

Asuinalueellamme on mahdollisuus harrastaa urheilua kuntosalissa, uima-altaassa, sulkapallokentällä, squashkentällä ja pingistäkin voi pelata. Opiskeluaikoina pelasin ahkerasti squashia, toivottavasti muistan vielä jotain tuosta haastavasta pelistä!